Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

4 napos Intenzív Barista Tanfolyam (2025. jan. 14-17.)

Ár:
149.000 Ft 139.000 Ft
Elérhetőség: Még 4 db készleten
  barista
Kiscsoportos Intenzív Barista Tanfolyam
Modern/profi géppark és gyakorlott kávéházi barista trénerek, akik valódi napi kávéházi rutinnal rendelkeznek Magyarország egyik legismertebb kávézójában.
  barista
Minden Diák Külön Gépen Gyakorol
Nincs diákok közti várakozási idő, ezáltal gyorsabb a tanulás folyamata.
  barista
Sikeres Vizsga Után Oklevél Jár
A tanfolyam végén egy rövid tesztet kell kitölteni, amely sikeres kitöltés esetén oklevéllel jár.

Leírás és Paraméterek

1. nap: Kávés Alapismeretek (részletek)
  • A ZÖLD KÁVÉ
  • A KÁVÉ FAJTÁI
  • TALAJ
  • ÉGHAJLAT
  • BETAKARÍTÁS
  • FELDOLGOZÁS
    • Száraz eljárás
    • Nedves eljárás
    • Természetes pépesítés
    • Szárítás
    • Raktározás
    • Hibás kávé
    • Szárazmalom
    • A kávé szüret szezonjai
  • A KÁVÉVÁSÁRLÁS
  • KÁVÉ TERMŐTERÜLETEK
  • DÉL-AMERIKA
    • Brazília
    • Kolumbia
  • KÖZÉP-AMERIKA
    • Guatemala
    • Costa Rica
    • El Salvador
  • AFRIKA
    • Kenya
    • Ethiopia
  • ÁZSIA
    • Legendák
  • PÖRKÖLÉS
  • A PÖRKÖLÉSI FOLYAMAT
  • A PÖRKÖLŐGÉPBEN
  • A PÖRKÖLÉS UTÁN
  • A PÖRKÖLÉS MÉRTÉKE
    • Világos pörkölés
    • Közepes pörkölés
    • Sötét pörkölés
  • KÁVÉKEVERÉK
  • CSOMAGOLÁS
  • HELYES TÁROLÁS
  • A KÁVÉ TÖRTÉNETE
  • ETIÓPIA, ARABOK
  • A KÁVÉ 3 HULLÁMA
  • AZ ESPRESSO ITÁLIÁBAN
  • A TÖKÉLETES CSÉSZEÉLMÉNY
  • A KÁVÉ SZAKNYELVE
  • KÁVÉ KÓSTOLÁS
  • SCAA Standardok
2. nap: Az espresso (részletek)
  • ESZKÖZÖK
  • AZ ESPRESSO KIVONATOLÁSA
    • A barista szerepe
    • A kávéőrlő szerepe
    • Az espresso gép szerepe
  • ŐRLÉS AZ ESPRESSO-HOZ
  • Miért szükséges a finom őrlés?
  • ADAGOLÁS ÉS ELOSZLATÁS
  • TISZTÁZÁS
  • Tisztázási módszerek
  • TÖMÖRÍTÉS
    • Hogyan végezd a tömörítést?
    • A VÍZ HŐMÉRSÉKLETE
    • Multiboileres gépek
    • Hőcserélős gépek
  • A TELJES FOLYAMAT
    • Lépésről lépésre
  • ESPRESSO ITÁLIA VS. ÚJHULLÁM
  • ESPRESSO KIVONATOLÁSI MENNYISÉG
    • Ristretto
    • Espresso
    • Lungo
  • TEJES KÁVÉ ITALOK BEVEZETÉS
3. nap: Tejes italok, latte art (részletek)
  • A TEJ GŐZÖLÉSE
    • A tejgőzölés céljai
    • A Tej szétválása
    • Tejgőzölés
    • A különböző tejes italok
    • A tej tisztázása
  • A TEJ KIÖNTÉSE
    • A free-pouring technika
    • Hogyan készíts Latte Art-ot
  • KONZISZTENCIA FOKOZÓ ESZKÖZÖK
    • Az őrlő programozható időzítővel
    • Volumetrikus VS. gravimetrikus kávégép
  • BARISTA WORKFLOW BARISTA MUNKAFOLYAMATOK
    • Vegyes rendelések folyamata
  • LATTE ART
    • Egész nap tejes italok és latte art gyakorlása.
    • GYAKORLÁS: Szív - Tulipán - Rozetta formák kiöntése
4. nap: Tejes italok, ital rendelések gyakorlása, filter kávé (részletek)
  • ITALRENDELÉSEK
    • Cappuccino
    • Caffe Latte
    • Cortado
    • Flatwhite
    • Americano
    • Espresso Machiato
    • Espresso
    • Filter Kávé
  • VIZSGA
Időtartam: 10:00-17:00
Téma: Kávés alapismeretek, az espresso és a tejes italok.
Telefonszám: +36-20-281-9897 (hívható munkanapokon 10:00-18:00-ig)
Szakmai infó: +36-20-281-9675
A tanfolyam helye: Barista Campus Hungary - 1136 Budapest Hollán Ernő u. 3. (Jászai M. tér, 4-6 villamosnál, a Madal Cafe épületében)
Visszamondás, dátum módosítás: A tanfolyamra történő jelentkezés és a díj befizetése után a tanfolyam visszamondása vagy a dátum módosítása már nem lehetséges. Köszönjük megértését.
 
Jelentkezéshez kérjük használja a "kosárba rakom" gombot.
Csapatunk évek óta gyakorló, képzett baristákból áll. Barista tanfolyamunk a hagyományos olasz barista iskolán túllépve, az “újhullámos” kávé kulturát képviseli, erős amerikai és nyugat-európai befolyással. Ehhez párosul az egyik legmodernebb hazai barista eszközparkunk.
Hollán Madal Kávégépek Barista képzés