Leírás és Paraméterek
Ennek a Costa Rica Tarazzu régiójában termesztett specialty kávénak egyedi karakterét a selymes testesség mellett az ízjegyeiben megtalálható karamella és bársonyos csokoládé komplex kombinációja adja.
Grown in the rich volcanic soils of Costa Rica’s famed Tarrazu region, this coffee exhibits unique qualities like velvety body and its complex combination of caramell and smooth chocolate notes.
Feldolgozás I Process: Mosott/Washed I Fajta I Varietal: Caturra
Régió I Region: Tarazzu, Costa Rica I Magasság I Altitude: 1500m
A Costa Rica - Tarazzu régióról: A vidék nagyszerű klimatikus és geográfiai adottságai, valamint a tökéletes vízelvezetésű vulkáni talaj gazdagsága kiemelkedő természetes élőhelyet biztosítanak a kávécserjék termesztése számára. Ennek köszönhetően a könnyed és tiszta aromájú, jellegzetes illatú Tarrazu kávé a világ egyik legjobb fajtája.
Fajta | Szemes kávé |
Kategória | Discovery |
Pörkölési szint | Világos pörkölés |
Származás | Costa Rica |