Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez. Ezenkívül közösségi média-, hirdető- és elemező partnereinkkel megosztjuk az Ön weboldalhasználatra vonatkozó adatait, akik kombinálhatják az adatokat más olyan adatokkal, amelyeket Ön adott meg számukra vagy az Ön által használt más szolgáltatásokból gyűjtöttek. A weboldalon való böngészés folytatásával Ön hozzájárul a sütik használatához.

Ihuamaca PERU 200g specialty kávé

Ár:
4.790 Ft
Tömeg
Pörkölési profil
Elérhetőség: Készleten

beyond within specialty kávé 

Ha nem online rendelnél, a Madal Cafe & CoffeeHub üzleteinkben is általában mindig van frissen beérkezett készletünk. /Mindhárom üzletünk nyitvatartása: H-P 7:30-19:30, Sz-V: 8:30-19:30/ V.Bp Alkotmány u 4. 06-20-534-7614 V.Bp Ferenciek t. 3. 06-70-945-8279. XIII.Bp Hollán E. u 3: 06-20-281-9691 /TÉRKÉP/

Leírás és Paraméterek


Ízjegyek:
datolyaszilva - méz - kakaó

Flavour notes: persimmon - honey - cocoa

Eljárás I Process: Mosott / Washed  I  Magasság I Altitude: 1950m

Fajta I Varietal: Bourbon  I  Régió I Region: Cajamarca
 

Javier Abad is a highly dedicated producer who is committed to the work he carries out on his plot of land. Javier serves as an example and demonstrates that working in agriculture yields great results. Together with his family (his wife and son), he cultivates high-quality Bourbon, a tradition passed down through generations on their farms.

Javier's farm is located in a high-altitude region and working with varieties susceptible to coffee leaf rust (such as Bourbon), faces greater challenges, but also a great reward, reflected in the coffee cup. The production processes are relatively slower—ranging from flowering to harvest, which can take 8 to 10 months—allowing for optimal bean development and a concentration of attributes that ensure a complex and special flavor profile.


 

Fajta Szemes kávé
Kategória Unique
Pörkölési szint Világos pörkölés
Származás Peru